Website in 3-2-1-GO! of gewoon op je gemak?

Jij bent snel én sterk online

Zó zetten we jou online

Ontwerp en ontwikkeling: het moet gewoon goed. Dus werken we slim samen, met elkaar en met jou. Zodat jij zo snel mogelijk online staat met een responsive verhaal. Dat Google dankzij een krachtig SEO-pakket gemakkelijk kan vinden. En waar je bezoeker zonder omweg terechtkomt bij wat hij zoekt. Een compleet nieuwe website? Of een fris jasje voor je huidige online stek? Het kan allemaal.

Aftrap

Hoe zorgen we ervoor dat jouw website wérkt? Dat ie opvalt, kraakhelder is, uitnodigt tot actie? En wat moet écht blijven hangen bij je bezoeker? Hebben we de antwoorden, dan kunnen we aan het werk.

Functioneel ontwerp

Wat moet waar? En wat hoort het te doen voor jou én je bezoeker? We kijken door de bril van je doelgroep of klant naar jouw website. Zodat hij straks snel vindt waarvoor hij komt.

Look & feel

Welk thema past bij jouw wensen? Welke functionaliteiten moet ie hebben? Kleuren, vormen, lettertypes: van jouw huisstijl gaan we naar herkenbare website.

Content

Tijd voor tekst en beeld. Vullen maar! Dan zien we gelijk of alles doet wat het moet doen. En of we nog iets missen. Is het precies wat jij nodig hebt? Dan pas kan de kers op de taart.

Live

Samen drukken we op een denkbeeldige Grote Rode Knop. 3... 2... 1... Jij bent online!

Pit-stop

En zo houden we jou online: de Pit-stopweek. Een paar keer per jaar regelen we security-zaken en updates voor al onze klanten.

“Goede communicatie, duidelijke afspraken, meedenkend en creatief. En prettig om mee samen te werken. Resulterend in een mooie website.”

 

Hester van der Heijden

“Goede communicatie, duidelijke afspraken, meedenkend en creatief. En prettig om mee samen te werken. Resulterend in een mooie website.”

 

Hester van der Heijden

Wil jij snel online? 3-2-1-GO!

Binnen no-time online met een herkenbare website. Die past bij jou en bij je doelgroep. Responsive, SEO-proof en met een fris ontwerp. Precies wat jij zoekt? Dan gaan we samen keihard aan de slag. In korte tijd maken we veel meters. Het resultaat: jij staat snel én sterk online. Draait je website een maand, dan pakken we ‘m er samen weer bij. Onze laatste inzichten verwerken we, zodat jij écht vooruit kunt met jouw website. Nu en straks. 

3

Koffie

In één ochtend zetten we alles op een rijtje: wat moet je website doen voor jou en je bezoeker? En hoe krijgen we dat voor elkaar? Na ons overleg gaan wij aan het werk.

2

Lunch

Met een broodje in de hand nemen we de conceptversie onder de loep. Wat staat er al en wat moet er nog gebeuren? Mooi, wij weten wat ons te doen staat.

1

Champagne

We zijn er bijna! Samen zetten we de laatste puntjes op de i. Doet alles wat het moet doen? Zie jij een website die laat zien wie je bent? Ja? Dan is het tijd voor bubbels.

GO!

Het is officieel: jij bent online. Je bent klaar voor die frisse start, voor die beurs of acquisitieronde. Klaar om te ondernemen. Hallo nieuwe klanten en opdrachten!

Ontwerpen. Ontwikkelen. Onderhouden.

Wij zetten jou online met onze drie favoriete O’s.

Ontwerpen. Ontwikkelen. Onderhouden.

Wij zetten jou online met onze drie favoriete O’s.