Ontwerpen. Ontwikkelen. Onderhouden.

Wij zetten jou online met onze drie favoriete O’s.

Responsive website met pit

Scherp op elk scherm. Helder voor iedere klant. Alleen dan werkt een website écht, vinden wij.

We ontwerpen en ontwikkelen een site die niet alleen hoort bij jou, maar ook past bij je doelgroep.

Heb je nog geen eigen domein? Dan registeren we jouw .nl of .com en we regelen de hosting. Voordat je website officieel draait, zetten we een tijdelijke pagina voor je online.

En natuurlijk, je social media krijgt straks de juiste plek.

Altijd gaan we voor het beste: een krachtige site die opvalt tussen de rest. Hoort daar voor jou een webshop, community of nieuwsbrief bij? Dan zorgen we daarvoor. Wij denken met je mee, van allereerste idee tot “Live!”

+ Pit-stop: groot en klein onderhoud

Een paar keer per jaar krijgt je website een grote beurt. Dan verzorgen we alle updates, een back-up en een security-check. Geen zorgen: we doen alleen wat écht nodig is. En we maken altijd een back-up.

+ Content: beheer en hulplijn

Je krijgt een website mét een heldere handleiding voor je CMS. Zodat jij op elk moment gemakkelijk zelf content kunt plaatsen. Kom je er niet uit? Dan staan wij paraat. Heb je liever dat wij je website onderhouden en content bijwerken? Ook daar schakel je ons voor in.

+ Vormgeving: jouw logo en huisstijl

Misschien heb je nog geen huisstijl. Of je huidige logo en palet laten niet (meer) zien wie je bent. Daar brengen wij verandering in: jouw website krijgt herkenbare vormgeving. Zodat jouw klant gelijk weet waarom hij bij jou moet zijn.

+ SEO: optimale vindbaarheid

Doe je mooie dingen, dan wil je dat mensen dat zien. Daarom maken wij jouw website SEO-proof met een basispakket zoekmachineoptimalisatie. Met slimme zoekwoorden laten we jouw doelgroep zien waar je zit. En een uitgebreider SEO-pakket? Hebben we ook!

+ Webteksten: de juiste woorden

De juiste woorden op de juiste plek. Dat leest lekker, ziet er strak uit én maakt Google blij. We koppelen je graag aan een van onze favoriete tekstschrijvers of communicatiespecialisten – die weten precies hoe je jouw verhaal vertelt aan je bezoekers.

Wil jij snel online? 3-2-1-GO!

Binnen no-time online met een herkenbare website. Die past bij jou en bij je doelgroep. Nu wél responsive, SEO-proof en met een fris ontwerp. Precies wat jij zoekt? Dan gaan we samen keihard aan de slag. 3-2-1-GO! In korte tijd maken we veel meters. Het resultaat: jij staat snel én sterk online. En zo pakken we dat aan.

“Ellis en Gea hebben zich heel goed verdiept in wat ik mooi vind en wat bij mij past. Zo hebben ze mij gevraagd welke bestaande websites ik mooi vond en waarom. Vervolgens zijn ze in staat geweest om daar een heel eigen draai aan te geven. De lay out is overzichtelijk en goed qua verhoudingen, de gekozen lettertypes en de kleuren zijn prachtig. Kortom, ik ben heel blij met mijn website!”

 

Linda Flipse

Pit-stop: update en security-check in één week

Je website is jouw etalage. Dus hij moet up-to-date zijn. Er op elk moment perfect uitzien. En niet onbelangrijk: je content moet veilig zijn. Daar hebben we wat voor: de Pit-stop. Een paar keer per jaar updaten en beveiligen we jouw site. Dat geeft rust én houdt alles scherp. Zo werkt onze Pit-stop:

  • Komt er binnenkort een Pit-stopweek aan? Dan krijg je van ons een seintje.
  • Doe je mee, dan updaten we je CMS en plugins binnen één week. Dat doen we niet alleen voor jou, maar ook voor onze andere klanten. Zo werken we efficiënt en dus voordelig.
  • We maken gelijk een back-up van je complete site en database. Dus wat er ook gebeurt: al jouw content is veilig.
  • Tijd voor verse content? Die plaatsen we deze week tegen een gereduceerd tarief.
    Komen we een probleem tegen? Dan onderzoeken we waar het precies mis gaat. Zodat jij kunt bepalen: lossen we het gelijk voor je op, schuif je het door of laat je het onderdeel vervallen?
  • En heb je buiten de Pit-stopweken problemen met je site? Ook dan staan we voor je klaar.

Iets voor jou, die Pit-stop? Of heb je een vraag? Laat het ons weten

Klanten over Pit-design

""Als je een website wilt laten maken, zijn er veel bedrijven die dat wel willen doen. Het aanbod is groot en de keuze daardoor lastig. Door een vriend werd ik geattendeerd op Gea en Ellis van Pit-design. Bij hen had ik het gevoel dat ze aanvoelden wat ik wilde en dat ze het ook zouden kunnen maken. Ik had nogal wat wensen: een creatieve site die de sfeer van de winkel benadert met mooie foto’s, goede teksten, een duidelijke structuur en een webwinkel die net iets anders is dan wat we gewend zijn. Bovendien moest het allemaal ongeveer diezelfde dag af zijn. Gea en Ellis zijn razendsnel aan het werk gegaan en hebben een enorme inzet en betrokkenheid getoond. Ze hebben gemaakt wat ik wilde en nog meer. Ik ben heel blij dat ik de tip heb gekregen om hun te vragen. Het had volgens mij niet beter gekund"."

Klaas Drupsteen, Wijn&Verwonderen

"Mijn nieuwe website is live! Alles wat ik doe overzichtelijk in beeld. Ik ben er zo blij mee. Met dank aan Ellis en Gea van Pit-design, die begrijpen wat voor mij essentieel is en er een strak ontwerp bij hebben gemaakt. Powervrouwen!"

Marianne Peijnenburg, kunstenaar

"Goede communicatie, duidelijke afspraken, meedenkend en creatief. En prettig om mee samen te werken. Resulterend in een mooie website."

Hester van der Heijden, De Academie voor Kunst en Ambacht

"In korte tijd heeft Pit-design mijn bestaande website omgebouwd tot een meer toegankelijke en voor mij ook makkelijker te beheren site. Gea en Ellis zijn efficiënt en zakelijk, maar inspireren ook. Ze denken met je mee. Nu op naar de volgende website van Bekijk ‘t…anders…."

Mieka Vroom , Uitgeverij Parterre

"Met een goed gevoel kijk ik terug op een prettige samenwerking. Samen vormen Gea en Ellis een mooie en gezonde ‘eenheid’ en vullen elkaar prima aan. We hebben met elkaar een website gemaakt die bij mij past en waar ik mijzelf in terug zie. Dat wil zeggen dat ze goed aanvoelen waar de wens van de klant ligt. Ik ontvang vaak lof over mijn nieuwe website."

Cornelia Meienhofer, Creatieve Tao Training

"Ellis en Gea hebben zich heel goed verdiept in wat ik mooi vind en wat bij mij past. Zo hebben ze mij gevraagd welke bestaande websites ik mooi vond en waarom. Vervolgens zijn ze in staat geweest om daar een heel eigen draai aan te geven. De lay out is overzichtelijk en goed qua verhoudingen, de gekozen lettertypes en de kleuren zijn prachtig. Kortom, ik ben heel blij met mijn website!"

Linda Flipse

"“Met trots kan ik je mijn nieuwe website presenteren! Samen met Gea en Ellis van Pit-design heb ik er hard aan gewerkt. Bedankt dames, voor jullie ideeën, expertise en extra stappen die jullie voor mij gezet hebben. En ik ben blij! Blij dat het voelt als een verlengstuk van mijzelf.”"

Mara Witteman, So Happy Design

"Als bestuur van amateurtuindersvereniging ATV Stadion zijn we erg blij met de website die Pit-design voor ons heeft ontwikkeld. Er is een goede balans tussen foto’s die de sfeer weergeven en de tekstuele informatie, en we vinden de website mooi om te zien en fijn compact in het gebruik. Geïnteresseerden leggen we via een Q&A uit wat het lidmaatschap van de vereniging behelst en hoe het pachten van een tuin en het eventuele kopen van een huisje in zijn werk gaat. Via formulieren kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een informatiemiddag of kunnen lezers een informatievraag sturen, en kunnen tuinleden hun tuindienst verzetten. Dit levert ons een aanzienlijke tijdsbesparing op. Bovendien kunnen we via Wordpress veel van de inhoud zelf actualiseren. Ellis werkte met een realistisch tijdspad en was duidelijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen ons budget. In 2 compacte sessies werkten we toe naar een definitief ontwerp en de website werd binnen de toegezegde termijn opgeleverd. We kijken terug op een prettige, rustige samenwerking."

Bestuur, Amateur Tuinders Vereniging Stadion

"Onze website Qiu.nu is verrassend en precies wat we willen uitstralen."

Eunice van Leeuwen, Qiu

Online in 3-2-1-GO! of gewoon op je gemak?

Jij bent snel én sterk online

Online in 3-2-1-GO! of gewoon op je gemak?

Jij bent snel én sterk online