Wat maakt ons Pit-design? Onze opdrachtgevers zeggen:
“Met Pit-design kun je práten”

Wie zijn wij?

Het internet en Pit-design, wij gaan way back. Vanaf 1999 groeiden we samen op; elke nieuwe trend, techniek en functionaliteit in webdesign maakten we van dichtbij mee. En wat nooit is veranderd: wij maken websites die wérken. Vroeger vanaf 0 en nu met krachtige tools als WordPress. Voor klanten die durven op te vallen tussen de rest.

Wat doen we voor jou?

Je wilt snel én sterk online. Daar komen wij in beeld. Ontwerp en techniek: met die combi geeft Pit-design jouw website een eigen gezicht. Op elk beeldscherm. En heb je nog geen huisstijl? Dan zorgen we voor een herkenbaar logo, een sterk palet en dito beelden. Een nieuwsbrief, webshop of community koppelen aan je site? Wij regelen het voor je.

Wie ben jij?

Wat heb jij in huis? Dat hebben wij al gauw door. Want gaan we samen om tafel, dan luisteren we naar je. Een website die wérkt, wat is dat voor jou? Wat heb jij nodig en hoe zorgen we ervoor dat je bezoeker krijgt waarvoor ie komt? We zetten je vlot online, zodat jij je daarna weer kunt bezighouden met je vak, je klanten, jouw business. Samen geven we jouw website pit.

“Met een goed gevoel kijk ik terug op een prettige samenwerking. Samen vormen Gea en Ellis een mooie en gezonde ‘eenheid’ en vullen elkaar prima aan. We hebben met elkaar een website gemaakt die bij mij past en waar ik mijzelf in terug zie. Dat wil zeggen dat ze goed aanvoelen waar de wens van de klant ligt. Ik ontvang geregeld lof over mijn nieuwe website.”

 

Cornelia Meienhofer

“Met een goed gevoel kijk ik terug op een prettige samenwerking. Samen vormen Gea en Ellis een mooie en gezonde ‘eenheid’ en vullen elkaar prima aan. We hebben met elkaar een website gemaakt die bij mij past en waar ik mijzelf in terug zie. Dat wil zeggen dat ze goed aanvoelen waar de wens van de klant ligt. Ik ontvang vaak lof over mijn nieuwe website.”

 

Cornelia Meienhofer

Pit-design

Wij hebben aan een half woord genoeg; van elkaar en van jou. Dat werkt lekker én dat zie je terug op jouw website.

Flink project? Extra pit!

Heeft jouw website het nodig? Dan schakelen we vertrouwde partners in voor extra pit. Specialisten op het gebied van ontwerp, communicatie en digitale media. Die op dezelfde manier werken als wij. En die precies hetzelfde willen: jou of je organisatie op z’n sterkst online zetten.

Klanten over Pit-design

""Als je een website wilt laten maken, zijn er veel bedrijven die dat wel willen doen. Het aanbod is groot en de keuze daardoor lastig. Door een vriend werd ik geattendeerd op Gea en Ellis van Pit-design. Bij hen had ik het gevoel dat ze aanvoelden wat ik wilde en dat ze het ook zouden kunnen maken. Ik had nogal wat wensen: een creatieve site die de sfeer van de winkel benadert met mooie foto’s, goede teksten, een duidelijke structuur en een webwinkel die net iets anders is dan wat we gewend zijn. Bovendien moest het allemaal ongeveer diezelfde dag af zijn. Gea en Ellis zijn razendsnel aan het werk gegaan en hebben een enorme inzet en betrokkenheid getoond. Ze hebben gemaakt wat ik wilde en nog meer. Ik ben heel blij dat ik de tip heb gekregen om hun te vragen. Het had volgens mij niet beter gekund"."

Klaas Drupsteen, Wijn&Verwonderen

"Mijn nieuwe website is live! Alles wat ik doe overzichtelijk in beeld. Ik ben er zo blij mee. Met dank aan Ellis en Gea van Pit-design, die begrijpen wat voor mij essentieel is en er een strak ontwerp bij hebben gemaakt. Powervrouwen!"

Marianne Peijnenburg, kunstenaar

"Goede communicatie, duidelijke afspraken, meedenkend en creatief. En prettig om mee samen te werken. Resulterend in een mooie website."

Hester van der Heijden, De Academie voor Kunst en Ambacht

"In korte tijd heeft Pit-design mijn bestaande website omgebouwd tot een meer toegankelijke en voor mij ook makkelijker te beheren site. Gea en Ellis zijn efficiënt en zakelijk, maar inspireren ook. Ze denken met je mee. Nu op naar de volgende website van Bekijk ‘t…anders…."

Mieka Vroom , Uitgeverij Parterre

"Met een goed gevoel kijk ik terug op een prettige samenwerking. Samen vormen Gea en Ellis een mooie en gezonde ‘eenheid’ en vullen elkaar prima aan. We hebben met elkaar een website gemaakt die bij mij past en waar ik mijzelf in terug zie. Dat wil zeggen dat ze goed aanvoelen waar de wens van de klant ligt. Ik ontvang vaak lof over mijn nieuwe website."

Cornelia Meienhofer, Creatieve Tao Training

"Ellis en Gea hebben zich heel goed verdiept in wat ik mooi vind en wat bij mij past. Zo hebben ze mij gevraagd welke bestaande websites ik mooi vond en waarom. Vervolgens zijn ze in staat geweest om daar een heel eigen draai aan te geven. De lay out is overzichtelijk en goed qua verhoudingen, de gekozen lettertypes en de kleuren zijn prachtig. Kortom, ik ben heel blij met mijn website!"

Linda Flipse

"“Met trots kan ik je mijn nieuwe website presenteren! Samen met Gea en Ellis van Pit-design heb ik er hard aan gewerkt. Bedankt dames, voor jullie ideeën, expertise en extra stappen die jullie voor mij gezet hebben. En ik ben blij! Blij dat het voelt als een verlengstuk van mijzelf.”"

Mara Witteman, So Happy Design

"Als bestuur van amateurtuindersvereniging ATV Stadion zijn we erg blij met de website die Pit-design voor ons heeft ontwikkeld. Er is een goede balans tussen foto’s die de sfeer weergeven en de tekstuele informatie, en we vinden de website mooi om te zien en fijn compact in het gebruik. Geïnteresseerden leggen we via een Q&A uit wat het lidmaatschap van de vereniging behelst en hoe het pachten van een tuin en het eventuele kopen van een huisje in zijn werk gaat. Via formulieren kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een informatiemiddag of kunnen lezers een informatievraag sturen, en kunnen tuinleden hun tuindienst verzetten. Dit levert ons een aanzienlijke tijdsbesparing op. Bovendien kunnen we via Wordpress veel van de inhoud zelf actualiseren. Ellis werkte met een realistisch tijdspad en was duidelijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen ons budget. In 2 compacte sessies werkten we toe naar een definitief ontwerp en de website werd binnen de toegezegde termijn opgeleverd. We kijken terug op een prettige, rustige samenwerking."

Bestuur, Amateur Tuinders Vereniging Stadion

"Onze website Qiu.nu is verrassend en precies wat we willen uitstralen."

Eunice van Leeuwen, Qiu

Wil jij een krachtige website die opvalt tussen de rest?
Wij maken ‘m graag voor je

Wil jij een krachtige website die opvalt tussen de rest?
Wij maken ‘m graag voor je