CATEGORY
Ontwerp & realisatie website, Wordpress
ABOUT

We bouwden voor Amateur Tuindersvereniging Stadion in Utrecht een website waarin door veel beeld, de sfeer wordt uitgeademd van de tuinen. Alle beeld is fullscreen te bekijken.
In de website implementeerden we onder meer een formulierenmodule waarmee ATV Stadion zelf geheel uit de voeten kan met bestaande en toekomstige formulieren op de website. En het ledenblad (in pdf-formaat) is fijn doorbladerbaar op de website. Toekomstige versies van het ledenblad kan ATV Stadion zelf eenvoudig en doorbladerbaar in de website opnemen, via het Content Management Systeem.

ATV STADION OVER PIT-DESIGN

“Als bestuur van amateurtuindersvereniging ATV Stadion zijn we erg blij met de website die Pit-design voor ons heeft ontwikkeld. Er is een goede balans tussen foto’s die de sfeer weergeven en de tekstuele informatie, en we vinden de website mooi om te zien en fijn compact in het gebruik.

Geïnteresseerden leggen we via een Q&A uit wat het lidmaatschap van de vereniging behelst en hoe het pachten van een tuin en het eventuele kopen van een huisje in zijn werk gaat. Via formulieren kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een informatiemiddag of kunnen lezers een informatievraag sturen, en kunnen tuinleden hun tuindienst verzetten. Dit levert ons een aanzienlijke tijdsbesparing op. Bovendien kunnen we via WordPress veel van de inhoud zelf actualiseren.

Ellis werkte met een realistisch tijdspad en was duidelijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen ons budget. In 2 compacte sessies werkten we toe naar een definitief ontwerp en de website werd binnen de toegezegde termijn opgeleverd.

We kijken terug op een prettige, rustige samenwerking”.

BEZOEK DE WEBSITE