CATEGORY
Ontwerp & realisatie website, Wordpress
ABOUT

Kunstenaar Marianne Peijnenburg gaf ons de opdracht een website voor haar te ontwerpen en te maken, waarin haar kunstprojecten helemaal tot hun recht komen. Waar de bezoeker al haar kunstwerken in veel beelden en filmmateriaal kan bekijken. Daarnaast had ze de wens dat ook haar werkzaamheden als curator, gastdocent, en adviseur keramiek, overzichtelijk binnen dezelfde website gepresententeerd worden.
We maakten voor haar een strak, sober ontwerp, waarbinnen alle aandacht en ruimte uitgaat naar haar kunst. Veel wit, alle ruimte voor beeld. Haar beelden spatten van het scherm af, alsof je ervoor staat. Een website om op te eten..
Wederom een responsive website. Of je hem nu bekijkt op je tablet, mobiel, of desktop. Op ieder device past ie zich geruisloos aan.
Aandacht is er uiteraard ook voor social media. Ieder kunstproject kan je liken, tweeten, g+-en, etc. En ook haar blog op de website biedt alle mogelijkheden voor interactie.

MARIANNE PEIJNENBURG OVER PIT-DESIGN
“Mijn nieuwe website is live! Alles wat ik doe overzichtelijk in beeld. Ik ben er zo blij mee. Met dank aan Ellis en Gea van Pit-design, die begrijpen wat voor mij essentieel is en er een strak ontwerp bij hebben gemaakt. Powervrouwen!”

BEZOEK DE WEBSITE