CATEGORY
Mailchimp, Ontwerp & realisatie website, WooCommerce, Wordpress
ABOUT

Na ruim 25 jaar bij de omroep gewerkt te hebben, besloot Klaas Drupsteen een wijnhandel en proeflokaal te starten in het bijzondere Jan van Riebeeckhuis in Culemborg. Wij mochten de website bouwen. Een website met alles erop en eraan… een webwinkel, een digitale nieuwsbrief, een blog, een chat, evenementen…

Met een krappe vier weken op de klok zijn we in vliegende vaart aan de slag gegaan. Sámen met Klaas. Eerlijk is eerlijk: we hebben een paar nachtelijke uurtjes moeten doorwerken maar wat zijn we trots op het resultaat! Een website die precies de stijlvolle sfeer van de winkel ademt zoals Klaas die voor ogen had.

Bij het openingsfeest konden we zeer tevreden toekijken hoe de burgemeester van Culemborg Klaas’ wijn&verwonderen welkom heette, en hoe Stef Bos prachtige liedjes zong. Na afloop het genot van een wijnproeverij. 

Proost! Op de opening van de wijnhandel en een mooie website!

KLAAS DRUPSTEEN OVER PIT-DESIGN
“Als je een website wilt laten maken, zijn er veel bedrijven die dat wel willen doen. Het aanbod is groot en de keuze daardoor lastig. Door een vriend werd ik geattendeerd op Gea en Ellis van Pit-design. Bij hen had ik het gevoel dat ze aanvoelden wat ik wilde en dat ze het ook zouden kunnen maken. Ik had nogal wat wensen: een creatieve site die de sfeer van de winkel benadert met mooie foto’s, goede teksten, een duidelijke structuur en een webwinkel die net iets anders is dan wat we gewend zijn. Bovendien moest het allemaal ongeveer diezelfde dag af zijn.

Gea en Ellis zijn razendsnel aan het werk gegaan en hebben een enorme inzet en betrokkenheid getoond. Ze hebben gemaakt wat ik wilde en nog meer. Ik ben heel blij dat ik de tip heb gekregen om hun te vragen. Het had volgens mij niet beter gekund.”

BEZOEK DE WEBSITE